Energetische huisreiniging

 

Heb je last van spanningen, angsten, slaap je slecht of slaapt een van je huisgenoten, partner of kinderen slecht? Heb je een gek gevoel in huis waar je de vinger maar niet op kunt leggen? Zijn er spanningen onderling, onrust of gebeuren er gekke dingen in jouw huis? De kans is groot dat je te maken hebt met energieën in je huis die er niet horen. 

Energieën zijn niet per definitie 'slecht'. Overal is energie. Maar wanneer er energieën in jouw huis aanwezig zijn die jouw dagelijks leven en dat van je huisgenoten beïnvloedt, dan is dat niet prettig. Je kunt hier zelfs dusdanig last van hebben, dat je je niet meer fijn of veilig voelt in je eigen huis, dat je spanning of angsten ervaart, dingen voelt, het gevoel constant op je hoede te moeten zijn, futloos bent, neerslachtig of emotioneel, veel ruzie met je partner hebt, slecht slaapt, veel droomt of nachtmerries hebt. Kinderen en huisdieren kunnen onrustig, druk of angstig zijn of bepaalde plekken in het huis mijden of juist hier heftiger reageren. Energieën, entiteiten, energieën van vorige bewoners of van gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in het huis, of zelfs op de plek waar het huis staat kunnen je energetisch gestel bewust of onbewust behoorlijk beïnvloeden. Soms merk je dit pas wanneer het weg is en wanneer je beseft hoeveel rust dat geeft.

Door het energetisch reinigen van je huis, zorg ik dat het energetisch helemaal schoon is en weer fijn en 'leeg' voelt zodat jij dat weer kunt vullen met je eigen energie en jezelf weer krachtig neer kunt zetten in jouw ruimte. Zo zal je meer rust ervaren, je weer fijner voelen, beter slapen en meer energie hebben.   

Ook op werkplekken kan een energetische reiniging veel doen met de energiestroom voor het bedrijf en bij het personeel. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de verkoop van je huis.

 

Energetische huisreiniging op locatie: 1,5 tot 2 uur €120,- excl. reiskosten