Klankschalen massage

Diepe ontspanning met klankschalen


Een klankschalen massage helpt om spanningen los te laten, stress te verminderen, vastzittende emoties los te maken en je lichaam en geest op alle lagen te reinigen en weer in balans te brengen.

En ja, het woord massage klinkt misschien in eerste instantie niet meteen logisch wanneer je denkt aan klankschalen, maar wanneer je deze behandeling eens hebt ervaren, zal je begrijpen waarom we dit toch een massage noemen.

Je lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water. Water is een goede geleider voor trillingen en energie en heeft de eigenschap ver door te resoneren. Denk maar eens aan een klein steentje dat je in het water gooit en hoever het bereik is van de beweging die daardoor tot stand komt. Precies dat gebeurt er ook in je lichaam wanneer je gebruik maakt van klankschalen. De trillingen resoneren tot op alle lagen van je energetisch- en fysieke lichaam door en dat heeft een zeer reinigende werking op bijvoorbeeld vastzittende blokkades in het lijf.

Door middel van de geluidstrillingen die tot stand komen door het aanslaan van de klankschaal, worden in het lichaam spanningen en blokkades losgetrild. Het resultaat is een diepe ontspanning en een gevoel van reinheid. 

De klankschalen worden tijdens deze massage zowel om het lichaam heen gebruikt, in het auraveld, als wel op het lichaam zelf geplaatst, wat maakt dat de massage nog een dimensie dieper gaat. Hierbij kunnen fysieke- en emotionele spanningen en blokkades loskomen en afgevoerd worden. Je brengt hiermee lichaam en geest weer in balans. 

Een klankschalenmassage wordt uitgevoerd op de kleding. Handig hierbij is om makkelijk zittende, gladde kleding te dragen zonder knoopjes of gespen.

Drink na de behandeling voldoende water.

 

Klankschalen massage: 60 minuten €65,-