Malva Therapie

Malva therapie bestaat uit een breed scala aan behandelingen welke inzetbaar zijn bij lichamelijke (pijn)klachten, psychische klachten, zielsproblematiek, stress, burn-out of bij persoonlijke groei- en ontwikkelingsvraagstukken.  

Tijdens de behandelingen werk ik op verschillende energiesystemen van het lichaam zoals de chakra's, de aura, meridianen en acupressuurpunten. Maar ook het energetisch behandelen van organen is een onderdeel van Malva therapie. Tijdens de behandelingen kan gebruik gemaakt worden van edelstenen, oliën, kruiden en advies m.b.t. voeding en oefeningen voor thuis zijn ook onderdeel van de therapie. Uniek bij Malva therapie is het gebruik van de Ankh en de Kosmische schijf, twee krachtige instrumenten die hun oorsprong kennen vanuit het oude Egypte en een zeer bijzondere en transformerende werking kunnen hebben in het genezingsproces.

Malva therapie zal altijd gericht zijn op het verkrijgen van inzicht en bewustwording in jouw ziekteproces of klacht. Want waar de geest de boodschap begrepen heeft, zal het lichaam volgen.

 

Duur energetische behandeling: 90 min. €85,-

 

Chakra behandelingen

Een chakrasysteem dat in balans is en optimaal functioneert, betekend een vitaal en gezond energie systeem met zijn doorwerking op de lichaamsfuncties en organen, maar ook op het welbevinden van onze psyche. Andersom, wanneer er lichamelijk of psychisch verstoringen zijn of klachten bestaan, dan heeft dit zijn doorwerking op het chakra systeem en kunnen er chakra's verstoord raken of zelfs geblokkeerd. Door het werken op de chakra's kunnen tal van klachten aangepakt worden en de algehele vitaliteit van lichaam en geest worden verbeterd. Malva Therapie kent een scala aan concrete behandelingen voor het behandelen van de chakra's. 

Aura behandelingen

Lees hier binnenkort meer.

De Ankh

Lees hier binnenkort meer.

De kosmische schijf

De Kosmische schijf is een krachtig middel om je precies dát te laten zien waarvoor je hier op aarde bent. Het meest transformerende traject is een serie schijfbehandelingen, die je weer terug op je levenspad brengt, wanneer je daar van af geweken bent. Verder is de kosmische schijf in te zetten bij tal van klachten. Hieronder vind je een aantal behandelingen met de Kosmische schijf die in kuurverband ingezet worden:

Oerbehandeling - terug naar je oerkracht

Met de oerbehandeling word je in 2 tot 3 behandelingen weer teruggezet in je oerkracht. Het oerprincipe zoals deze aanwezig was op het moment dat je geboren werd. Een zeer krachtige behandeling waarmee je weer sterker in je basis komt te staan en meer kracht en acceptatie zal ervaren. Fijn wanneer je wat uit balans bent geraakt en het gevoel hebt het leven van alledag niet meer goed bij te kunnen benen door gebrek aan kracht in jezelf of door chronische klachten of ziekte.

Energetische sessie met oerbehandeling: 90 min. €85

Lever behandeling - reinigen

De lever filtert afvalstoffen en negatieve stoffen uit het lichaam. Wanneer we een overmaat aan belastende stoffen tot ons nemen, kan de lever het zwaar krijgen en overbelast raken, denk aan verkeerd voedsel, alcohol en drugs. Maar ook negatieve gedachten, boosheid, angsten en frustratie hebben hun weerslag op de lever. In 3 tot 4 lever behandelingen reinigen we de lever van fysieke en emotionele belasting en dit zal je in je gemoedstoestand ook ongetwijfeld gaan merken!

Energetische sessie met leverbehandeling: 90 min. €85

Klassieke schijfbehandeling - regressie - terug op je pad

De serie schijfbehandelingen is een traject waarbij je met behulp van kosmische energie vriendelijk, liefdevol doch onvermijdelijk geholpen wordt om het pad te bewandelen dat je als ziel gekozen hebt vootrdat je hier op aarde kwam: je karmische invulling van dit leven.

Als je je volledig open kunt stellen voor deze behandeling, dan is dit een cadeautje voor je ziel, waar je je hele leven in deze incarnatie, maar ook in je volgende incarnaties plezier van zult hebben!

Het is een transformatie proces, een weg dichter naar jezelf. En dat betekend niets meer en niets minder dan: dat je voortaan voor datgene zal kiezen dat bij je past en waar je ziel een sprongetje van maakt, of wat je gekozen hebt te willen ervaren in dit leven. En dat is altijd passend. Altijd.

Wanneer je ervoor kiest om het traject met de Kosmische schijf aan te gaan is het belangrijk om te weten dat je 'ja' zegt tegen de gehele serie.

Deze behandelserie van 8-10 behandelingen dien je volledig te doorlopen en mag je niet vroegtijdig afbreken. Wel kunnen we hier de tijd voor nemen en zul je afhankelijk van je proces en de intensiteit hiervan steeds wat langer de tijd laten zitten tussen 2 behandelingen. Gemiddeld betekend dit dat er tijdens de eerste 4 behandelingen ongeveer 1 week tussen elke behandeling zal zitten en daarna zal er iets meer tijd tussen de behandelingen zitten.

Klassieke schijfbehandeling: 120 min. €95,- (alleen te boeken in serie van 8-10 behandelingen)

Meridianen en acupressuur

Lees hier binnenkort meer.

Rhea Life Beauty and Soul is aangesloten bij: de Beroepsvereniging voor Malva Therapeuten (BvMT), Klacht- en geschillencommissie (SCAG) volgens de WKKGZ en verzekerd bij Balens Europe.