Life Coach

Als er in ons denken inzicht en bewustwording ontstaat over een probleem, dan reageert het lichaam daar altijd op! Wanneer je bedenkt dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dan is het interessant om beiden te onderzoeken bij klachten of disbalans. Verbetering op het ene gebied zal zijn doorwerking hebben op het andere en andersom. Zo kan het zijn dat een pijnklacht letterlijk verdwijnt nadat inzicht is verkregen over de reden en het ontstaan van deze klacht.

Om te kunnen genezen van ziekte, stress te verminderen, energie te verbeteren, balans te vinden in onszelf en klachten en pijn te doen verminderen, is het belangrijk om inzicht in ons denken te creëren en zullen we naar binnen moeten gaan. Naar binnen in onszelf.  

Door coaching te combineren met lichaamsgerichte therapie, beweging, massage, haptonomie, visualisatie en meditatie, kunnen de inzichten die ontstaan tijdens een coach gesprek makkelijker doorwerken en sneller integreren in je systeem.

Naast een gesprek zullen we daarom afhankelijk van wat passend is op dat moment, ook gebruik maken van energetische lichaamsbehandelingen, meditatie of beweging. Zo kan het zijn dat we de natuur in gaan en onze coach sessie buiten vormgeven tijdens een wandeling. Maar ook kan het zijn dat we d.m.v. haptonomische aanraking in een probleem kunnen zakken om dat op te lossen.

Benieuwd wat een persoonlijk Life coach traject voor jou kan beteken en wat het inhoudt?