Soulreading en Soulpainting

Soulpainting

Ontvang een uniek schilderij afgestemd op jou zielen energie. Ik stem mij bij het schilderen af op jouw zielenenergie en dat wat er op dat moment naar boven komt.

Ik schilder puur op intuïtie en afstemming, elk schilderij is weer anders en een verrassing. Ik weet dus van te voren ook nooit wat er uit gaat komen. 

Ik maak jou schilderij voorafgaand aan onze afspraak. Dit doe ik bewust, om mij echt puur op je ziel energetisch af te kunnen stemmen. Het is dan ook niet nodig om een foto te sturen of dat ik je van te voren gezien heb.

 

Soulreading

De reading vind plaats in mijn praktijk en ik zal d.m.v. aanraking (dit zal vaak met 1 hand op de buik zijn, maar kan bijvoorbeeld ook door een hand vast te pakken) kijken welke beelden en/of boodschappen er naar boven komen vanuit jou ziel. Ik zal deze zo goed mogelijk voor je vertalen. Ik leg contact met je ziel d.m.v. mijn intuïtie, heldervoelendheid en visueel vermogen. Ik zal daarbij een liefdevolle en uitnodigende houding aannemen, zodat de kracht van jou ziel uitgenodigd word en naar boven mag komen. Door zo'n 'zielengesprekje' kan het maarzo zijn dat je je daarna krachtiger voelt, compacter, meer gevuld en liefdevol. Het kan wellicht ook wat onwennig voelen of overweldigend zijn om jezelf in alle volledigheid te ervaren. Het kan zijn dat ik kort wat energetisch behandel wanneer dat nodig is. Maar doorgaans zal een ziel erg blij zijn om uitgenodigd te worden voor een gesprek en zal dit voor jou ook als thuiskomen voelen en als zeer prettig worden ervaren.

 

Je gaat naar huis met jouw unieke zielenschilderij en je persoonlijke zielenboodschap.

 

De soulreading en soulpainting zijn te boeken voor €95,-