Claudia Hogeweij

Energetisch therapeut - Malva therapeut

Docent Malva opleiding

Schoonheidsspecialiste

Medium

Life Coach

Trainster


CV

Ik ben in het bezit van de volgende diploma's:

  • HBO Medische basiskennis
  • HBO Energetisch therapeut - Malva therapeut
  • HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
  • MBO Allround Schoonheidsspecialiste

 

My Life

 

Mijn interesse en verwondering voor het leven, het menselijk lichaam en de ziel en alles wat er tussen hemel en aarde zit, vind ik het allerleukste om in te zetten tijdens mijn sessies en behandelingen.

De opleiding tot Malva therapeut was voor mij een stroomversnelling aan persoonlijke ontwikkeling en een reeks aan leermomenten die mij steeds meer en meer in mijn basis gebracht hebben.

Nadat ik de opleiding heb afgerond ben ik verbonden gebleven aan de Malva opleiding en geef ik hier inmiddels met veel plezier les als docent.

Ik ben toch steeds weer verwonderd over de pracht van de ziel en ik vind elke ontmoeting daarmee weer een feestje!

Als Energetisch Therapeut en Schoonheidsspecialiste geloof ik dat zorgen voor jezelf net zo belangrijk is aan de buitenkant als aan de binnenkant en dat je naast je lichaam en geest ook zeker je ziel niet moet vergeten!

Wanneer je in contact kunt komen met je ziel en deze energie steeds meer kunt gaan ervaren, geloof ik dat je een veel gelukkiger en vrolijker leven zult hebben, waarin je doorgaans zult weten wat je wilt! 

 

Ben jij bereid de roep van je ziel te horen? Te ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft? En de hulp van je brein te accepteren en te gebruiken waarvoor deze bedoeld is?

Je bent van harte welkom, voor ontspanning, met je levensvragen, problemen of klachten van lichamelijke of psychische aard, huidverbeteringswensen en voor productadvies. Kortom, wanneer je voor jezelf kiest op wat voor een manier dan ook.

 

En geloof mij: je verdient het!