De Kosmische schijf 

Kosmische schijf behandelingen - Regressie therapie

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven, dat je niet vooruit lijkt te komen en niet meer weet wat je wilt? Twijfel je, ben je ongelukkig, lusteloos en weet je niet goed waar dit gevoel vandaan komt? Zou je wel een duwtje in de rug willen om je weer op het gekozen pad van je ziel te begeven, oftewel; je karmische levenspad, jou invulling van het leven, maar weet je niet hoe?  

Wellicht is dan een serie behandelingen met de Kosmische schijf iets voor jou.

 

De Kosmische schijf is een krachtig middel om je precies dát te laten zien waarvoor je hier op aarde bent, en dat is niet altijd wat we denken, verwachten of wat we denken te willen. Het is een weten. Een weten van de ziel. En wanneer je daarmee in contact gebracht wordt, dan twijfel je niet meer en sta je in je kracht, ben je dichter bij jezelf en ervaar je meer rust.

 

Een serie behandelingen met de Kosmische schijf dwingt je met behulp van kosmische energie vriendelijk, liefdevol doch onvermijdelijk om je karmische invulling in dit leven te volgen. Dat betekend niets meer en niets minder dan: dat je voortaan voor datgene zal kiezen dat bij je past en waar je ziel een sprongetje van maakt, of wat je gekozen hebt te willen ervaren in dit leven. En dat is altijd passend. Altijd.

 

Wanneer je ervoor kiest om het traject met de Kosmische schijf aan te gaan is het belangrijk om te weten dat je 'ja' zegt tegen de gehele serie. Deze behandelserie van 8-10 behandelingen dien je volledig te doorlopen en mag je niet vroegtijdig afbreken. Wel kunnen we hier de tijd voor nemen en zul je afhankelijk van je proces en de intensiteit hiervan steeds wat langer de tijd laten zitten tussen 2 behandelingen. Gemiddeld betekend dit dat er tijdens de eerste 4 behandelingen ongeveer 1 week tussen elke behandeling zal zitten en daarna zal er iets meer tijd tussen de behandelingen zitten.

 

Het is een transformatie proces, een weg dichter naar jezelf. 

Als jij je volledig open kunt stellen voor deze behandeling, dan is dit een cadeautje voor je ziel,  waar je je hele leven in deze incarnatie, maar ook in je volgende incarnaties plezier van zult hebben!