Datum: 26 augustus - 2 september 2023      Door: Claudia Hogeweij      Prijs: € 395,- (+ accommodatie)  

Je ziel op missie in Frankrijk

 

Op het prachtige landgoed L'Huy Préau midden in de natuur, gelegen in de zonnige Franse Morvan begeleid ik dit jaar een zomer retreat:  'Je ziel op missie in Frankrijk'. Een heerlijke week ontspannen in de natuur en meer in contact te komen met de bron die je bent.

Wanneer je beter in trilling komt met je ziel, dan gaan dingen je gemakkelijker af en twijfel je minder. Ook ervaar je meer vreugde en gemak in het leven, je verbindingen met anderen worden waardevoller en je voelt je rustiger.

Ben jij benieuwd naar deze onuitputtelijke bron in jezelf die jouw als mens uniek maakt en je in je kracht zet? 

Kom dan lekker meedoen deze week en ervaar hoe het is om op een speelse manier het contact aan te gaan met jouw ziel en die van de ander. 

Deze week is bedoeld voor iedereen die toe is aan een dieper contact met zichzelf en openstaat voor ontdekking. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met energetisch werken. Ben je al wel werkzaam of startende op het gebied van energetisch werk, ook dan zal deze bezielingsweek een verrijking zijn voor jezelf en voor je praktijk.

 

Wat kun je verwachten?

Deze week gaan we samen op reis naar een dieper contact met jouw ziel. Ik neem je stapsgewijs mee deze dagen en nodig je daarbij uit om te gaan voelen in de verschillende energetische systemen van het lichaam. We leren hoe we dichter bij onszelf kunnen komen en meer grip kunnen krijgen op ons leven, juist door de grip te versoepelen! En vanuit daar meer in één lijn te gaan leven met de ziel.

 

We zullen in deze week verschillende activiteiten ondernemen waarbij het contact met de ziel centraal staat. Zo leren we de ander, maar ook onszelf ontmoeten op zielsniveau, gaan we de natuur in en zullen we oefeningen en meditaties doen om je zielskracht meer naar buiten te brengen. Je zal hierdoor meer in je authentieke kracht komen te staan. Van hieruit zal je ook merken dat het contact met je omgeving en de mensen om je heen anders zal worden. Het meer ‘bezielen’ van je lichaam d.m.v. oefeningen met de chakra’s, je aura, maar ook in bewegingen, je denken, je spreken zullen aan bod komen.

 

Na deze week ben je meer in verbinding met je gevoel en meer in trilling gekomen met je zielsenergie. Dingen zijn dan duidelijker voor je waardoor je minder twijfelt en beter in staat bent om keuzes te maken. 

Eenmaal in contact met deze onuitputtelijke bron in jezelf, voelen we ons krachtig, op ons gemak en ervaren we meer vreugde. Een soort acceptatie en een mate van ‘zijn’ , maar vooral ook een flinke dosis aan plezier zullen meer bezit gaan nemen in je leven! 

 

 

De locatie:

L'Huy Préau is gelegen in de Franse Morvan midden in de natuur. We genieten hier de gehele week van overheerlijke biologische en vegetarische maaltijden die grotendeels uit eigen tuin komen en met liefde bereid worden door de creatieve koks van Préau.

Je verblijft op het landgoed waar je zelf kunt kiezen welke accommodatie jouw het meest aanspreekt. L'Huy Préau beschikt over een aantal kamers in het landhuis, hoteltenten met bedden, houten vloer en elektriciteit en  kamers op het veld met eigen sanitair, ook is er de mogelijkheid om in je eigen tent of camper te overnachten. 

Check voor de beschikbaarheid en het boeken van de accommodatie de website: Accommodatie | Preau

 

Wanneer:

Deze week zal plaatsvinden van 26 augustus tot 2 september 2023. 

Waarbij je op zaterdag 26 augustus welkom bent op het landgoed vanaf 17.00 uur en we zullen de week afsluiten en ieder onze eigen weg weer vervolgen op zaterdag ochtend 2 september om 10.00 uur.

 

Investering:

Kosten voor de 7 daagse retreat zijn: € 395,- + accommodatie kosten. Je boekt al een plekje op de camping met je eigen tent vanaf €495,- Alle maaltijden, koffie en thee zitten bij de prijs van je accommodatie inbegrepen. Je kunt kiezen voor verblijf in een eigen tent, een van de hoteltenten, een kamer in het landhuis of een kamer op het landgoed. 

 

Vervoer:

Je dient op eigen gelegenheid naar de plaats te komen. De meeste mensen zullen met de auto komen en er is een liftcentrale op www.preau.nl waar je met elkaar kunt afspreken om mee te rijden. Vanaf Utrecht is het zo'n 8 uur rijden naar Preau.

 

Over:

Claudia Hogeweij is docent aan de opleiding voor Malva therapeut  Daarnaast is zij Life coach, Energetisch Malva therapeut en schoonheidsspecialiste. 

In haar praktijk geeft zij diverse energetische behandelingen, massages, holistische gezichtsbehandelingen met eco biologische producten en met een basis vanuit de Ayurveda en aroma therapie, energetische huisreiniging coaching en mediumconsulten. 

 

Claudia is invoelend en on point. Ze creëert een veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn en met haar gevoel voor humor weet zij in groepen de juiste snaar te raken en een fijne sfeer en energie neer te zetten.

 

Reviews:

(Google) Na twee behandelingen een openbaring gehad waar ik veel profijt aan heb gehad.

 

(Facebook) Claudia stelt je met haar warme persoonlijkheid direct op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ik ging na een aurabehandeling veel "lichter" de deur uit. Hele fijne, laagdrempelige praktijk waar echt alles mogelijk is van beauty en massage tot aan energetische behandelingen, ik ga zeker terug komen!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de cursus?

Neem dan contact op met mij:

Claudia Hogeweij, Tel: 06-12200559,

E- mail: info@rhealife.nl

 

Deze unieke week boeken?

Alle boekingen, zowel de cursus als de accommodatie, lopen via L'Huy Préau:

Vul het inschrijfformulier in op de website: Je ziel op missie | Preau

Of neem per telefoon of email contact op met:

Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl

 

Ga jij mee?

Wil jij samen met andere gelijkgestemde mensen van een fijne creatieve en spirituele vakantie genieten in de zonnige Franse natuur van de Morvan? Meld je dan aan via de website van L'Huy Préau: Je ziel op missie | Preau

 

Ik zie je graag in Frankrijk deze zomer!